divendres, 17 d’octubre del 2008

PRIMERA SORTIDETA: L'ERMITA DE L'ABELLERA




Us convidem a participar en la primera SORTIDETES. Hem triat l’excursió de l’Ermita de l’Abellera de Prades per encetar el calendari d’aquest curs 2008-2009. Potser sí que mols de vosaltres ja hi heu estat a l’ermita, però segur que no ho heu fet compartint camí amb els companys d’escola. Caldrà canviar la bossa del cole per una motxilla de muntanya. Ei, no us espanteu que no cal que pesi massa! Un secret: els pares també venen i no us estranyi que ells s’encarreguin de portar la cantimplora, la màquina de fer  fotos i el dinar. Els més petits poden portar l’esmorzar i una gorra per si fa sol. I si ens plou mentre caminem? Ja podria passar, ja, que per això som a la tardor: no s’ha d’oblidar mai un impermeable i uns mitjons de recanvi a la motxilla, no fos cas.
 HEM  TRIAT EL DIA: DIUMENGE 9 NOVEMBRE
L’HORA DE SORTIDA : 9 del matí
EL LLOC SORTIDA DE TARRAGONA: Plaça Imperial Tarraco
RECORREGUT: Tarragona-Valls-Alcover-Montral-Capafons-Prades
SORTIDA DE PRADES: aproximadament a les 11 (entre preparacions i esmorzar una mica)
ARRIBADA A L’ERMITA: ¿? Dinar (Bocata, carmanyola... ), passar una estona i tornar a PRADES
 L'ermita de l'Abellera és a Prades, a la comarca del Baix Camp. Us proposem un bonic passeig des de la vila de Prades fins l'ermita.  Aquest enllaç permet una aproximació als aspectes técnics de la sortida (Palau Robert)

6 comentaris:

LLUNADECARTRO ha dit...

Tot i que l'ermita de l'Abellera disposa d'una zona pícnic on es pot abastir d'aigua, darrerament surt una mica tèrbola. És aconsellable proveir-se a la font de Prades per tal de no passar set.

Pedro&Tanya ha dit...

Chicos, os ha salido bloc muy bonito y se vee que esta hecho con mucho cariño:) Gracias! Pedro&Tanya

Unknown ha dit...

Hola sortidetes,

esperem que el cap de setmana vinent no sigui tant plujós com aquest.
Aprofitem per apuntar-nos a la primera sortideta. Per si de cas però, aquest cap de setmana ens hem proveït tota la família de paravents.

Petons,

lluís-núria i lluc

Anònim ha dit...

Enhorabona per la idea i pel bloc! Quin "curro",no?
Nosaltres també vindrem!...ja estem preparant el bocata de "xorisso"i la bota.
Una abraçada.

Joel, Javi i Ester

emmolins ha dit...

Sembla que farà bon temps, ja era hora!
Nosaltres també vindrem, i com ja li vaig comentar al Agus, degut a la meva "panxa" plena d'ariadna, aniré en cotxe d'un lloc al altre, podent fer de cotxe-escombra i portar-vos coses.
hèctor, luis-eva

LLUNADECARTRO ha dit...

Què bo serà omplir Prades de la "canallada" de l'Arrabassada. Estem encantats que l'Ariadna també hi sigui...en el transport més xuli que hi pugui haver....