dilluns, 1 de desembre del 2008

LA PROPERA SORTIDETA

Els de sortidetes ja estem pensant el la pròxima excursió. Com que ja  s'ha vist que la gent de l'escola s'ho menja tot com pa sucat amb oli, estem barrinant per on fer-vos passar. Hem estat temptejant de  fer les diligències necessàries per anar a deixar un pessebre al cim del Kilimanjaro, però veus autoritzades de l’ambaixada  de Tanzània ens han comentat que potser tanta canalla no hi cabria dalt de tot i qui sap si espantarien els voltors que hi volen.  


Eiii! no patiu, que la foto no hi té res a veure, només es tracta d'un exemple dels esforços esmerçats per l'equip. Aquest cap de setmana passat vam fer una prova per fer el recorregut Montral-La Foradada, acompanyats per experts coneixedors del terreny, però vam valorar que el lloc, tot i que paga força la pena (un camí de “fades” preciós), no té el suficient espai per gaudir de l'amplitud de moviments que necessiten els nens i que les condicions de fred que esperem en els mesos que venen obligarien a arribar, tocar pedra i guillar. De seguida va sorgir una altra opció que en breu us comunicarem.
Tot plegat, la foto que afegim en aquest missatge no correspon al trajecte Montral-Foradada, correspon a..... o saps? Tan si ho saps com si no, són benvingudes les teves respostes.

1 comentari:

emmolins ha dit...

Res, només dir que no cal descartar el kilimanjaro, no n'hi ha per tant.. hi vam ser fa poc i si arrives al segon campament, trobes un outlet de coses quechua.. així que val la pena!
I gràcies per anar provant les rutes, com a pares-sherpa no teniu preu.. aixó si, de tant en tant dieu-nos que també esteu al sofà, així els pares-estàndar ens sentirem millor!!