dimarts, 24 de març del 2009

L'ARBOLI-GALLICANT. TERCERA SORTIDETA




HEM  TRIAT EL DIA: DIUMENGE 19 d’abril

L’HORA DE TROBADA : 9-9,30 del matí

EL LLOC DE SORTIDA DE TARRAGONA: Platja de l’Arrabassada per  qui vulgui anar en grup

RECORREGUT  AMB VEHICLE: Tarragona - Reus- Les Borges- Alforja- l’Arbolí. Si tens dubtes consulta Mappy

SORTIDA DE L’ARBOLÍ: aproximadament a les 11 sortirem. Començarem a caminar a partir de la font del poble

TORNADA A CASA: Calculem que a les cinc de la tarda ja haurem fet cim... més o menys.

QUI POT VENIR: Recordeu que aquestes sortidetes són obertes. Animeu a amics (o enemics si el dia se’ns gira), parents o veïns.

DUBTES I CONTACTES: http://sortidetes-08.blogspot.com/ Agustí /Judith 617075018 // cuquesdellum@gmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amigos de la cocina vasca!!pues como iba diciendo,la tortilla francesa,francesa de la Alsacia,tiene ese gusto suizo y alemán,secreto?que no se pegue,,y a disfrutar de su sabor que te traslada al paraiso de los sentidos.
Madre mia,unos dias sin asomarme a la ventana exótica del Sortidetas y he tenido que tomarme un Almax,tortilla,poema de la tortilla,Don Quijote hacia tortillas,el un dos tres(concurso de maria y sus tortillas)que yo de jurado cumplo,soy muy responsable y me llevo los palillos de casa.

Veo que el siguiente capítulo esta próximo,19/04,como los anteriores tiene muy buena pinta,lo de Gallicant suena a misterioso, como algo que hay por el bloog que hace mención a liverpool y un cementerio blanco,que cosas...estamos en contacto,voy a poner la sarten a calentar,hasta pronto, ... entonces se baten los huevos y se........

LLUNADECARTRO ha dit...

Holaaa. Doncs sí, misteriós del tot. Se us agraeix, senyor, el comentari de que per a que surti una bona truita cal tenir la paella BEN escalfada. Però encara tinc el dubte de si els ous cal batre'ls ben batuts o únicament marejar-los una mica com els combinats del Bond. Ah sí, "sementerio blanco": al parecer los muertecillos ya se levantan... como los zombis, eh? con la boca abierta y metiéndola sin querer. S'agraeix la teva visita.

Anònim ha dit...

Nosaltres ens aputem!!!

Això sí, esperem aprofitar l'oportunitat per oferir una reveja digna al col·lectiu merengue amb una pilota quees pugui dir com a tal i amb un camp on les excuses no siguin ls pedres i els excessius desnivells per la qualitat del seu joc!!

Moltes gràcies per la iniciativa, com sempre.