dimarts, 28 d’abril del 2009

CONCURS FOTO-MULLADA

                                  
foto Marius Domingo

Ei! Que ja ha passat una setmana i només hem rebut fotos d’ALTACAPA. Què potser la pluja ens va destrempar les CANON’S? O és que  passem tant de la crisi que 30 eurets ens fan nosa a la butxaca. Què es pot fer amb 30 € DECATHLON? Us puc donar una idea: comprar –quasi comprar- una tenda de campanya! O unes màrfegues aïllants, o un matalàs per no cardar massa l’esquena, o un sac de dormir. No veieu aquí alguna pista que ens allibera la ment de les cabòries d’on anirà a parar la darrera SORTIDETA d’aquesta temporada? Repeteixo... que faria jo amb 30 € DECATHLON? No, comprar-me la tenda de campanya no ho faria, quan la necessito me la deixa la cunyada. De sac de dormir ja en tinc, però una marfegueta aïllant... potser sí.

I les fotos?

3 comentaris:

LLUNADECARTRO ha dit...

Ros! COMENÇO A ENTENDRE LA TEVA JUGADA! vas enregistrant a dret i a tort i no ensenyes res i quan els "peques" facin la ESO demanaràs l'oro i el moro pels vídeos. Osti tu com sembres!!

El Ros ha dit...

Cony Agus, paciència.. ja se sap...la producció, edició....la crisi...tranquil que tot arribarà.
Salut.

Carme ha dit...

Això d'escollir una foto és realemnt difícil, jo he triat: d'Aitana la 33 i la 41, de Joel la 2447 i la 2480 i de l Maria la 4 i la 6...!! Adéu
Carme