dilluns, 12 d’octubre del 2009

PRIMERA SORTIDA. ALBARCA-SANT JOAN DEL CODOLAR


TARDOR 2009
Primera Sortideta del curs 2009-2010
Albarca –Sant Joan del Codolar de Cornudella
Dia de sortida: diumenge 25 d’octubre
Punt de trobada: platja de l’Arrabassada (xiringuito)
Hora sortida de Tarragona: 10 matí
Hora començament caminada(aproximada) 11 matí
Durada de l’excursió: 1,30 / 2 hores anada . Tornada pel mateix camí
Ruta: tram del Camí dels Cartoixans i Camí de la Llisera sortint d’Albarca fins arribar a l’ermita de Sant Joan del Codolar
Desnivell: poc apreciable
Dificultats: el camí transcorre, en molt bona part , per una cinglera. Cal extremar les precaucions (agafar els nens de la mà)
El terreny està constituït principalment per brolla i per tant desproveït d'arbreda . En cas de que el sol acompanyi paga la pena portar barret.
Punts d'aigua: Sant Joan del Codolar te font... ara mateix no recordo si a Albarca n'hi ha... no oblidis la cantimplora.
McDonalds més proper: 40 kmts (ho sento...)
PLANS: Anar caminant pleret i vigilant les timbes, gaudint del terreny abrupte però accessible i de les vistes de la serra que fortifica el Montsant. Pel camí ens trobarem un “bolet petrificat” i durant tot el recorregut ens acompanyarà el bruc d’hivern, florit amb les seves millors vestidures. En arribar a l’ermita de Sant Joan podem dinar a la plaça i recuperar les forces a l’ombra o a la font. Després de fer-la petar o de la migdiadeta podem tornar pel mateix camí fins a Albarca.

2 comentaris:

Marily Franco ha dit...

Os quiero felicitar por vuestra labor y creatividad!!! Todavía no he ido a ninguna Sortideta pero porque no he podido, me muero de envidia y espero poder venir a esta! Me encantan los planteamientos y os agradezco mucho vuestra colaboración para que este cole sea (que ya es) una opción diferente. Enhorabuena por vuestro trabajo!

Xulele ha dit...

Hola!!Marily,que este cole es diferente,esta claro,y es una gran afirmación,el porqué?muchos motivos,SORTIDETES es una de ellos,aqui se mueven los hilos del mundo,ya verás cuando vengas.Vendrá bien que ese entusiasmo tuyo se sume al nuestro,y cuando conozcas al grupo de gente que solemos disfrutar de esas caminatas de 70kms,tranquilas,sin agua,de lluvia sí,granizo,quién sabe?.Oye Agus,cierto que el MCdonal´s esta a 40 kms,más menos,pero hombre,valoremos el Asador Donostiarra,menú degustación,Ah!!si comemos allí,nos dejan rellenar las cantimploras en el lavabo,son muy buena gente,lo hablamos.