dissabte, 24 d’octubre de 2009

CONCURS FOTOGRAFIC


La primera temporada de Sortidetes va mostrar al món nous talents fotogràfics. Quan els de National Geografic ens van demanar adreces i telèfons, els vam dir que més ens estimàvem preservar la intimitat i tal, però és de tots sabut que de tan en tan piquen a la porta de Sortidetes insistint amb no sé què d'un xec amb sis ceros. Però nosaltres som uns romàntics. Els farem dentetes! i continuarem plasmant la natura sense aturador!!
Convoquem el primer concurs de fotografia d'aquesta segona temporada de Sortidetes.
-Temàtica lliure dins del marc de la sortida
-Podeu presentar cinc fotografies (si les pengeu a Picassa, Flickr o a on sigui marqueu o indiqueu les que presenteu a concurs)
-Podeu enviar les fotografies a SORTIDETES via mail (cuquesdellum@gmail.com) o fent aribar un enllaç de de l'àlbum de fotos virtual
*com penjar fotos a PICASSA
*com penjar fotos a FLICKR
-El premi el decidirà l'AMPA (Tots/totesl les membres de l'AMPA són molt intel·ligents, molt guapes, molt altes, molt espavilades, molt simpàtiques, molt generoses, en definitiva són molt! -que no serveixi aquest petit panegíric per influir en la magnitud dels premis)

CANVI D'HORA


Sense entrar a valorar la idoneïtat dels canvis d'hora ni sospitar a qui beneficien realment, el cert és que aquesta matinada (dissabte-diumenge) cal endarrerir les busques del relotge (a les tres de la matinada farem "alehop" i ens regalarem una hora de son convertint-les en dues de la matinada) Tingueu-ho en compte. Si considereu que axó dels canvis d'hora és una de les moltes gracietes a les que estem sotmesos els ciutadans per part dels que decideixen cap on hem d'anar, no dubteu en fer partícips de la vostra joia cívica a qualsevol "manamassa" despertant-lo via telefònica (a partir de les tres de la matinada, és clar) tot rercordant-li que jo ja he canviat l'hora. Trobareu informació i telèfons al web www.despertandoalpresidente.jod