dimecres, 3 de novembre de 2010

ESTADÍSTIQUES


Sabeu que cap professora/or no ha passat per Sortidetes? POTSER NO TENEN MOTXILLA?
Ho esbrinarem!

CONCURS D'AFOTOS


Aquesta sortideta està més que indicada pels artistes. Mont-roig i les seves ermites estan relacionades amb Miró... i no és d'estranyar. Us proposem un concurs de fotos molt especial. No volem masses fotos de família ni tal... us demanem fotos de colors i formes. Els que arribeu a l'ermita de la mare de Déu de la Roca podreu comprovar el terrible ventall de colors. Animeu als vostres fills/es a fer una foto Mironiana...o picassiana o arrabassiana.... hi ha premi, però ja us avisem d'antuvi que no volem més de tres fotos per família.
siau

POTS CLICAR L'ENLLAÇ

Mare de Déu de la Roca


1ª SORTIDETA CURS 2010-2011...I COM PASSA EL TEMPS !!


ON ANEM? a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca, a Mont-roig
QUIN DIA? diumenge 14 de novembre de 2010
ON ENS TROBEM? al xiringuito del mig de la platja de l'Arrabassada
A QUINA HORA? a les 9,00
ON DEIXEM EL COTXE? Tenim estacionament al darrera de la biblioteca (molt a prop de la plaça de l'església. Va, no siguis dropet i mira on para!)
QUÈ TAL EL CAMÍ? dolç com la canya, suau com el mestral i envoltat de parades de conreu. Aboca en una bonica costeta que va a petar a la porta de l'ermita.
ON MENJAREM? Sabia que això és el que més et treu la son.... a l'ermita, pels seus voltants, entre la pedra vermella, asseguts al terra.... si hi penses porta't el menjar. Encara que la sortida és de nivell "Josep Pla amb encenalls d'Albert Pla" caminar sempre estimula la gana.
COM ANEM D'AIGUA? Bé. En pots trobar al poble i també a l'ermita.
CAL PORTAR BERENAR?
QUAN TORNAREM? Quan vulguis. Establirem la regla que no hi ha massa regles i que si el camí és prou clar com el que us proposem, no hi ha d'haver toc de "Pinto"... ai làs! volia dir pito, per tornar. Els voltants del llogaret són prou encisadors com passar-hi una bona estona i quan ja se'n té prou... adéu muy buenas!
PER ON ES TORNA? Té l'opció d'una ruta circular (tornar per un lloc diferent) però no ho recomanen ja que la tornada és per pista d'asfalt i vam patir les acomeses d'un bon ramat de "pijo-quillos" accelerats que ens van fer fora de la carretera Aconsellem tronar pel mateix camí.
EXTRA BONUS A la tornada fer un café (o altra substància il.lícita) a la plaça i fer-la petar.
VAL LA PENA FER UNA VISITETA AL POBLE? Osti tu, no diguis bajenades, és clar que sí!!

dimarts, 2 de novembre de 2010

HAVEMUS SORTIDETA


Ole,ole, que ja tenim Sortideta i dia per a fer-la. Què us sembla el 14 de novembre -diumenge, és clar- Aquest dilluns de Tots Sants la vam provar i ens ha agradat... sortideta apta per a prenyades i nous caminants! Poques complicacions per a començament de temporada. Estiguis alerta que anem informant.