divendres, 11 de maig del 2012

SORTIDETA-3


TERCERA SORTIDETA 2011-2012 AMPA-ESCOLA ARRABASSADA  DE TARRAGONA

ANEM A: El Toll de l’Olla, prop de Farena, al terme de Mont-ral.
DIA DE L’EXCURSIÓ:        DIUMENGE   13  de maig de 2012
NIVELL:  Apte per a tothom. El camí és suau i planer. Només a l’arribada cal desgrimpar una miqueta, els més petits s’ho passaran pipa! Hem calculat una horeta caminat, amb una parada per beure aigua.
AIGUA: en el poble de Farena hi ha una font, però més val portar-la de casa.
MENJAR:  Dinarem al Toll, això vol dir que millor començar l’excursió esmorzats, ja que el recorregut no és massa llarg. Portem  el dinar i el berenar.
ACONSELLEM: Si fa sol ja podeu anar amb crema solar i barrets. Si sou dels valents i sospiteu que els nens acabaran mullats, no dubteu en portar banyador i tovallola, les sabatilles d’aigua també  seran útils.
PROPOSTA: A partir d’ara us demanarem que participeu en una acció: VOLUNTÀRIA, és clar. No parem de sorprendre’ns, en no poques sortidetes que hem realitzat, de la quantitat d’escombraries que es poden trobar a la muntanya. És una pena i alhora una realitat d’aquest país. Moltes persones van a la natura i obliden que només en som convidats. Us proposem que cada família porti una bossa i reculli una deixalla, la carregui de tornada i la depositi en un contenidor. Ja està, només ho demanem.
LLOC DE TROBADA: Platja de l’Arrabassada, al xiringuito del mig.
HORA:  9,30
INICI DE L’EXCURSIÓ: Farena, camí de la Solana, direcció els  Cogullons, sempre rassejant vora el riu i en trobar un indicador pintat a la pedra, davallar al riu, el brogit de l’aigua delata l’objectiu